mandag 26. april 2010

27. april

Som nevnt er følgende parti planlagt for vårturneringen førstkommende tirsdag:
Ola-Harald (runde 8)
Kjell Tore-Thomas (runde 9, utsatt)
Stein Ivar-Arne Morten (runde 9)
Ivar-Tor Wetle (runde 9, utsatt)

Oppdatering: To av partiene planlagt for i dag er nå utsatt, det betyr at vi ikke får noen avklaring i tetstriden i dag, og at alle planlagte datoer for avvikling av parti blir utsatt en uke om ikke noe kan avvikles privat.

Mest spenning knytter det seg til oppgjøret mellom Kjell Tore og Thomas hvor Thomas kan ta et langt steg mot 1. plassen om han vinner det oppgjøret. Tor Wetle trenger seier i prestisjeduellen mot Ivar for å holde seg helt i den ypperste tetstriden. Ola er også med i toppen om han vinner, men må sannsynligvis vinne resten, og med svart mot både Thomas og Kjell Tore igjen ser det vanskelig ut.

Verdt å merke seg er det også at Arne Morten nok en gang gjør en meget sterk turnering og ser ut til å få en kraftig fremgang i rating. Han har igjen svart i alle sine tre siste parti, men han har slått både Ivar og Stein Ivar før, og spilt remis mot Gudmund, så en skal ikke se bort fra at turneringen blir enda sterkere. Parallelt med vårturneringen i Molde spiller selvsagt også Kristiansund sin vårturnering og Arne Morten deltar også der, og der står han med 3 av 3 etter seire både mot Tor Wetle og Pat Schanzenbecher. Ingen bør bli overrasket om Arne Morten spiller fast på laget til Molde i seriesjakken neste sesong.

7 kommentarer:

  1. Eller kanskje Arne Morten ender opp på elitelaget(?) til Kristiansund - med egen sjakktrener? Hadde vært bra for utviklingen til Arne Morten i alle fall! :-)

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  3. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  4. Slettet dobbelen og kommentaren om denne. Forøvrig vil jeg ikke kommentere anonyme oppfordringer om at andre bør skifte klubb, det får bli opp til de det gjelder selv. Når det er sagt syns jeg det hadde vært bedre for sjakken i fylket om spillerne representerte sine lokale klubber, i alle fall nå som vi ikke har noen klubb i eliteserien fra M&R.

    SvarSlett
  5. Er enig i det Håkon sier der.

    SvarSlett
  6. Jeg er helt sikker på at Arne Morten er men enn velkommen til å trene med Axel, selv om han ikke spiller for Kristiansund. Dessuten deltar han i begge klubbturneringene, og det er jo et stort pluss. Etter min mening har Arne Morten talent til å bli Moldes beste spiller siden Hatlebakk.

    SvarSlett
  7. Må unnskylde at jeg ikke kom i dag og ikke fikk sagt ifra, kom ikke hjem fra skolen før nå.

    Så lenge jeg bor i Molde er det uaktuelt å skifte klubb, for mye kjøring.

    SvarSlett